Instagram

Instagram ascunde Like-urile la postari

Salve,

Alex aici. Sper ca te regasesc bine. ­čĄŁ

Stiai ca in viitorul apropiat, Instagram nu va mai afisa numarul de Like-uri pe care le primesti la postari?

Instagram ascunde Like-urile la postari

Instagram a inceput┬ása nu mai afiseze numarul de like-uri primite la o postare in urma cu 3 luni. ÔĆ│

Etapa de testare a fost lansata in Canada si se pare ca va fi extinsa la nivel international. Urmatoarele tari vor intra in acest program de testare:

Tarile unde s-au scos Like Instagram

In spatele acestor modificari sta dorinta Instagram ca focusul sa fie pus pe calitatea continutul postat si nu pe numarul de Like-uri pe care il vei obtine. Citeste aici ce alte modificari importante a mai implementat Instagram.

La nivel international s-a observat o scadere a numarului de postari realizate pe Instagram, desi numarul utilizatorilor a crescut.

Acest fenomen se datoreaza retinerii de care oamenii dau dovada, retinere provenita din teama de a nu avea un numar scazut de Like-uri la postari.

In momentul de fata, numarul Like-urilor pe care o postare le primeste este asociat in mod direct cu popularitatea contului.

Desi acest numar poate fi influentat prin diverse metode mai mult sau mai putin reale (cumpararea de Like-uri false fiind o practica frecventa), in continuare acest detaliu a ramas unul reprezentativ pentru utilizatorii Instagram.

Dupa aceasta modificare,┬ánumarul Like-urilor┬áprimite la o postare┬áva putea fi vazut doar de detinatorul contului Instagram din sectiunea “Statistici”.

Tu ce parere ai despre acest subiect?

Consideri ca fiind o decizie buna┬ása nu mai fie afisate like-urile la postari? ­čĄö

Te va incuraja sa postezi mai mult datorita faptului ca nu vei fi judecat de cei din jurul tau prin prisma numarului de Like-uri pe care le capeti la postarile tale?

Vei posta mai mult in viitor daca se va implementa aceasta modificare?

Astept cu interes opinia ta pe acest subiect. ­čĄŚ

Pana data viitoare, te salut cu drag si iti doresc ganduri bune

Cu prietenie,

@alex_penes
#HaiSaInstagramImpreuna

Alex Penes

Sunt Alex Penes si cel mai probabil te va interesa ce am sa iti spun daca ai o afacere pe care vrei sa o promovezi pe Instagram ­čôł

3 Comments

Write A Comment